color_stripe

GST 700

Depășește așteptările.
Taie mai repede şi mai uşor.

DESCRIERE PRODUS

product

Taie mai repede şi mai uşor

Datorită motorului puternic de până la 500 W, a funcţiei pendulare și a sistemului eficient de transmisie, care permite tăierea fără efort la viteză mare a materialelor multiple, în special a lemnului.

Compact, dar durabil

Sistemul său robust garantează o durabilitate excelentă în caz de defecțiune în timpul lucrului, iar designul compact îl face ușor de utilizat și de transportat.

Perie metalică suplimentară: durabilitate sporită și rezistență la căldură

Fixare suplimentară: suport mai ferm pentru o frecare redusă a angrenajului

Periajul acului: mai puțină frecare și mai multă capacitate de încărcare

CE PUTEM FACE CU GST 700?

Instalare bucătării

Recomandăm GST 700 pentru lucrări de amenajare şi instalare de bucătării, ex. tăierea marginilor dificile, a ţevilor sau a panourilor laminate.

Renovări interioare

GST 700 poate fi, de asemenea, utilizat pentru renovarea interioară, pentru a face tăieturi curbe sau drepte pentru dulapuri, uşi sau instalaţii de tavan, etc.

Instalarea rafturilor metalice

Proiectat să reziste şi pentru a evita defecţiunile, GST 700 este ideal pentru tăierea metalului pentru suporturi de perete şi instalarea rafturilor.

Ateliere de prelucrare a lemnului

Orientat spre o eficienţă ridicată şi cu un design compact pentru un control mai bun în realizarea scaunelor, meselor şi altor tipuri de mobilier personalizat.

Ferastrau vertical soricel Bosch GST 700

Prețul inițial a fost: 44300 lei.Prețul curent este: 35500 lei. TVA inclus

Performanţe ridicate privind viteza şi calitatea tăieriiRezultate de tăiere optimizate pentru diferite materiale.Înlocuire mai rapidă şi mai uşoară a pânzelor de ferăstrău.