Vanzator

SC APS EXPERT SERVICE SRL  cu sediul in Bucuresti, Bdul Iuliu Maniu nr.8A, Bucuresti, sector 6 (cladirea GEMA FITNESS)

Telefon: 0744 706 346

CUI RO32600372

J40/15607/2013>

Cumparator

Persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda.

Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa faca plata acestora.

Contract

Reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia. Contractul se incheie pe durata nedeterminata, dar poate inceta in momentul in care Cumparatorul isi exercita dreptul de retragere din contract sau in caz de forta majora.

Documente contractuale

a) Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
b) Notificarile primite de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii, au rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceste notificari se fac electronic (e-mail) sau telefonic.
c) Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri din Comanda, va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozittia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.
d) Confirmarea de inregistrare a Comenzii primita de catre Cumparator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele pot fi livrate. Contractul se considera incheiat in momentul in care Vanzatorul accepta comanda transmisa de Cumparator. Acesta este momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii (AWB transportator)

Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil,in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaa, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Legea aplicabila – Jurisdictia

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Cluj-Napoca

Pretul produselor


Pretul produselor este cel mentionat pe pagina web si este valabil in limita stocurilor disponibile. Pretul produselor electrice si electronice include si costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE. Costurile sunt evidentiate separat pe factura de cumparare. Pretul nu include taxele de transport, acestea sunt evidentiate separat la finalizrea comenzii.

Taxa de timbru verde – valoarea exprimata in lei, platita de catre Vanzator catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.

Erori

Desi se fac eforturi permanente pentru pastrarea acuratetei informatiilor pe site, rareori acestea pot contine inadvertente: aspectul general al produsului sa fie schimbat de producator fata de imaginile prezentate, sa fie modificate anumite aspecte tehnice de la prezentarea produsului pe site, pretul sau stocul sa fie afisat eronat din motive tehnice. In aceste cazuri ne rezervam dreptul de a refuza onorarea comenzilor si anularea lor. De asemenea, comenzile la produsele ce contin discounturi se onoreaza doar in limita stocului disponibil.

Facturare – Plata

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Factura. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata in avans

Pentru anumite comenzi trimise prin curierat cu plata ramburs, se poate cere plata in avans sau plata unui avans de minim 20% din valoarea totala.

Livrare

(1) Cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel cu privire la momentul livrarii, Vanzatorul livreaza produsele transferand posesia fizica sau controlul asupra produselor catre client, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, in decurs de cel mult 30 de zile de la incheierea contractului.
(2) In cazul in care Vanzatorul nu si-a indeplinit obligatia de a livra produsele in momentul convenit cu clientul sau in termenul stabilit la alin. (1), clientul ii solicita sa efectueze livrarea intr-un termen suplimentar, corespunzator circumstantelor. In cazul in care Vanzatorul nu livreaza produsele in termenul suplimentar respectiv, clientul are dreptul, dupa caz, la rezolutiunea sau rezilierea contractului.
(3) Alineatul (2) nu se aplica contractelor de vanzare in cazul in care Vanzatorul a refuzat sa livreze produsele sau in cazul in care livrarea in termenul convenit este esentiala avand in vedere toate circumstantele existente la incheierea contractului sau in cazul in care clientul informeaza Vanzatorul, inainte de incheierea contractului, ca livrarea inainte de sau la o data precizata este esentiala. In aceste cazuri, daca Vanzatorul nu livreaza produsele in momentul convenit cu clientul sau in termenul stabilit la alin. (1), clientul are dreptul, dupa caz, la rezolutiunea sau rezilierea contractului.

Transferul proprietatii bunurilor

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier)

Raspundere

Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor pe Site (imagini / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Datorita modificarilor neanuntate efectuate de producatori, unele caracteristici ale produselor precum forma de prezentare, culoare, dimensiuni, pot sa fie diferite fata de prezentarea pe site.

Respectarea legilor si a standardelor

Vanzatorul va respecta toate legile, reglementarile si ordonantele aplicabile la realizarile sale contractuale, inclusiv fara limitare la fabricarea, asamblarea, manipularea, transportul, depozitarea, ambalarea sau livrarea produselor si aplicabile la sanatate, securitate, mediu.

Garantie

Toate produsele comercializate prin intermediul site-ului expertultauinservice.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Se acorda garantie pentru defecte de material si defecte de fabricatie. Nu se acorda garantie daca produsul a fost utilizat necorespunzator sau pentru uzura. Produsele consumabile nu beneficiaza de garantie. Mai multe detalii pe paginile Garantie si Conformitate si Garantie extinsa Bosch

Reclamatii

Reclamatiile clientilor se pot face in scris, prin intermediul postei electronice, la adresa office@expertultauinservice.ro. Acestea vor fi solutionate de catre vanzator in conformitate cu „Termenii si conditiile” afisate pe site.

Politica de returnare

Conform OUG 34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, clientii pot returna produsele achizitionate in termen de 14 zile calendaristice.

Daca, din anumite motive, sunteti nemultumit de un produs, cumparat de pe site-ul www.expertultauinservice.ro, aveti posibilitatea returnarii acestuia in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii lui.
In cazul acesta, clientul are doua optiuni:

  • Rambursarea sumei platite (mai putin cele legate de transportul produsului) in cel mult 14 zile calendaristice de la data primirii produsului de catre comerciant
  • Inlocuirea produsului

In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 30 zile de la primirea produsului , in contul indicat

Retur

Dreptul de Retur in 14 de zile este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la www.expertultauinservice.ro

Produsele returnate trebuie să fie insotite de certificatul de garantie in original si copie a facturii de achizitie.

Atentie! Produsele returnate nu trebuie sa prezinte urme de uzura sau sa fie deteriorate in vreun fel. Nu se vor accepta produsele lovite, folosite neadecvat sau uzate!
Nu ezitati sa ne contactati imediat, in cazul in care un produs comandat de pe site-ul www.expertultauinservice.ro nu corespunde cerintelor dvs si/sau specificatiilor tehnice de pe site.

Procedura de returnare

1. Este obligatoriu sa trimiteti produsul, impreuna cu cutia originala a acestuia, nedeteriorata, toate accesoriile primite, certificatul de garantie si o copie a facturii. Toate acestea trebuie impachetate corespunzator in alta cutie, nu in cutia produsului.
2. Dupa ce ati efectuat acesti pasi va rugam sa expediati produsul, printr-un curier rapid agreat (Fancourier) la adresa Bdul Iuliu Maniu nr.8A, Bucuresti, sector 6 (cladirea GEMA FITNESS) precizand pe colet „Returnare produs”. Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.
Imediat ce produsul va ajunge in posesia reprezentantilor APS EXPERT SERVICE veti fi contactat pentru confimarea si finalizarea procedurii de returnare. Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre vanzator.